Weave

Smart Software Solutions

Weave ontwikkelt innovatieve technologie, waarmee opdrachtgevers impact maken in hun vakgebied.

Lees de advert. copy:

Gun je idee de technologie van Weave

Voor de invulling van een goed idee is software steeds vaker essentieel. Bij Weave ontwikkelen we oplossingen van nu, waarmee onze opdrachtgevers echt verschil maken in hun vakgebied. We denken mee en verbinden jouw uitdaging aan onze visie op technologie. Om dan samen snel door te pakken.

We houden van breinbrekers en kiezen nooit voor ‘pakketten van de plank’. Met ervaring, talent en kennisvoorsprong in technologie, ontwikkelt ons groeiende team van developers onafhankelijke technologie met impact. We werken voor grote organisaties als de VNG tot spannende start-ups met gewaagde ideeën die het nieuws halen.

Je krijgt open source software, waarmee je kunt gaan en staan waar je wilt. Zonder onvoorspelbare afhankelijkheid. Onze langdurige samenwerkingen bouwen we op vertrouwen, niet omdat je aan ons vast zit. Zo maakt ons werk het dagelijks leven van de eindgebruiker makkelijker, maar ook dat van jou.

Onze aanpak spreekt aan en werkt: we eindigden op de 4e plaats in de FD Gazellen Top 100. Daarmee zijn we de snelst groeiende softwareontwikkelaar van Nederland. Vanaf hier dus ook een luid dankjewel aan onze opdrachtgevers! Nieuwsgierig hoe we met hen werkten? De cases vind je op weave.nl. En natuurlijk de opties om eens met ons van gedachten te wisselen.

MEER WERK